Bar

Notelle Bar is een eigentijdse horecazaak in het centrum van Beverwijk waar u in een informele sfeer kunt bijkletsen met collega’s, vrienden of familie. Vanzelfsprekend serveren wij daar graag een vakkundig getapt biertje of een mooi glas wijn bij.

Moderne bar in Beverwijk

In de winter van 2010 onderging Notelle Bar een grote metamorfose. Het naastgelegen kledingmagazijn werd bij de zaak getrokken waardoor het vloeroppervlak verdubbelde. Na de verbouwing is een prachtige nieuwe bar ontstaan met een uitstraling die recht doet aan deze tijd. Het is een moderne zaak geworden waarin het stappen van nu centraal staat.

Hotspot aan de Koningsstraat

Notelle Bar wordt gerund door één van de jongste horeca-ondernemers in de regio: Steff van der Zon. Hij heeft er samen met bedrijfsleider Herman Visser voor gezorgd dat de bar na de verbouwing uitgroeide tot één van de populairste hotspots in Beverwijk. Een zeer gevarieerd publiek weet de weg te vinden naar de bar aan de Koningsstraat.

De donderdagavond staat regelmatig in het teken van live-muziek. Iedere vrijdag en zaterdag draaien dj’s de beste dansmuziek van dit moment (vanaf 22.30 uur).

Bekijk onze openingstijden.

Digitale rondleiding

Neem direct een kijkje in Bar Notelle via de digitale rondleiding. Bekijk de rondleiding.

 

Aftermovie Feestweek 2015
Bekijk hier de aftermovie van Feestweek 2015 op de Notelle Avenue...
Lees meer